ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Άλυτη Αιτία του "Προβλήματος" της Οδικής Γενοκτονίας (καθώς και Οικονομικής Κρίσης, Κοινωνικής Κατάπτωσης κλπ.) χρεώνεται την ανικανότητα επίλυσης ''Του'' καθώς οι ''αν-αρμόδιοι'' (ανόητοι) είναι συμπαγές μέρος ''Του'' και λογικά πια εντελώς ανίκανοι να το Επιλύσουν!


Αυτή βέβαια είναι αποδεδειγμένα πια η Ελλ-οίνων Ανοησία.
Σημειωτέον, η οδική αυτή μείωση πληθυσμού είναι για τα χωρίς Νου ΜΜΕ, την Πολιτεία και τους Πολίτες της σαν ένα κουτί με υγρασιασμένα σπίρτα που ψιλοανάβει φωτίτσες (τροχαία ατυχήματα) και όχι ένα κουτί* γεμάτο νιτρογλυκερίνη που φουντώνει εκρηκτικά πυρκαγιές οι οποίες δυστυχώς απανθρακώνουν (Γενοκτονία) μια Χώρα.
* Το κουτί αυτό έχει έντονα σημειωμένη και ευανάγνωστα απέξω προειδοποίηση Θανάτου(!) την οποία δυστυχώς οι Κουτοί (τυφλοί νοητικά) Ελληνάρες Δεν Βλέπουν (ενώ την κοιτούν) όπως δηλαδή οι λαγοί τα φώτα του αυτοκινήτου που πάει καταπάνω τους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)
Εκπαίδευση Συνείδησης Ανθρώπων...
... και όχι μόνον οδηγών, μια και η «Αυτοκινούμενη Ζωή», αφορά την ύπαρξη όλων των Ελλήνων που οδηγούν, συνοδηγούν, επιβαίνουν σε τροχοφόρα, περπατούν ή τρέχουν και γενικότερα συμμετέχουν σε δυστυχήμα...(περισσότερα)
«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Γ')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ο Μπαμπάς σε αυτόν τον συνδυασμό "μολότοφ" τι του δίνει να οδηγήσει; Μα το παλιό κουρέλι αυτοκίνητο της οικογένειας, για να "μάθει"&...(περισσότερα)

S5 Box