ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους, ότι δεν ξέρουν να προσέχουν στο δρόμο κλπ. κλπ. και για αυτό μιλάνε συχνά με τους ειδικούς, με μεγάλο σεβασμό, για να μάθουν έτσι αυτοί και οι τηλεθεατές - ακροατές την αλήθεια για την "καθ’ οδόν" φονική "τρομοκρατία".


Μετά όμως από κάποια χρόνια που γίνονται πια "φίρμες" και "καβαλάνε τα καλάμια" ΔΕΝ μιλάνε καθόλου για αυτά που ξέρουν καλά (!) δηλαδή για την οδική αγένεια και επιθετικότητα τους, για την ανόητη αφοβία τους, την, στην άσφαλτο, επικινδυνότητα τους και ασχετοσύνη τους κλπ κλπ με αποτέλεσμα να ''θάβουν'' το Εθνικό Εξόντωσης Γενοκτονικό Θέμα, το οποίο συντηρούν και στο οποίο συμμετέχουν και οι ίδιοι και για αυτό με ενοχές (;) το αποκρύπτουν επειδή δεν το κατανοούν.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Πότης... εξ αλητείας φονιάς
Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες. ...(περισσότερα)
Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)

S5 Box