ΑΠΟΨΕΙΣ

''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του ΚΟΚ (''καθ’ οδόν'' εγκλημάτων ουσιαστικά!) αλλά το σταμάτημα των οδικών κακουργημάτων, τα οποία αφαιρούν κάθε χρόνο από τον κοινωνικό ''κουμπαρά'' 12 δις, ματωμένα - πεταμένα ευρώ στην άσφαλτο.

 

Η Λύση του τραγικού προβλήματος της Οδικής Γενοκτονίας θα έρθει μόνο όταν μηδενιστούν τα έσοδα από τα ''μη τελεσθέντα'' πια επί ασφάλτου ''φονικά''.

 

Σημ.: Τα έσοδα για το κοινωνικό κράτος (από τροχαίες παραβάσεις) είναι αντιστρόφως ανάλογα των εγκλημάτων που διαπράττονται καθημερινά στη γεμάτη σφάλματα άσφαλτο.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

For Ever
Βαρουφάκης οδηγός με δεμένο κράνος αλλά Τσακαλώτος συνοδηγός με κρανίο πλήρως απροστάτευτο ξεκίνησαν με μοτοσυκλέτα και βγήκαν από το ''Μαξίμου'' με κατεύθυνση το ''Πρώτο'' (!) ή κάποια ΜΕΘ. Εύγε...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)
Εμφράγματα
Τα θρομβοεμβολικά επεισόδια-περιστασιακά αυξήθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια από 2,4% σε 47,5% (αύξηση 45%) : Α. Λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης για την οποία την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ρύποι των εκ...(περισσότερα)

S5 Box