ΑΠΟΨΕΙΣ

42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κύριος Τσίπρας εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση του καθώς και της Κυβέρνησης στο Γάλλο Πρόεδρο για την τρομαΚτική τραγωδία που έπληξε άδικα (!) την φιλική μας αυτή χώρα. Όμως για τους 42 ''καθ’ οδόν'' νεκρούς κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να εκφράζουν με ίδιο τρόπο την συμπαράσταση τους στους τραγικούς συγγενείς των Ελλήνων - Θυμάτων ! ''Βλέπεις'' οι τουλάχιστον 1.800 σκοτωμένοι, 4.000 μόνιμα ανάπηροι, 40.000 σακάτηδες - τραυματίες καθώς και τα 10 δις πεταμένα - ματωμένα ευρώ στην άσφαλτο κάθε χρόνο είναι για το Α-νόητο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ Θέμα Ασήμαντο αντί να είναι Θέμα Εθνικό!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Με άπειρη υποκρισία τα ΜΜΕ και ο πολιτικο-κομματικός χώρος αναφέρονται με ανησυχία "λέει" "σαν γνήσιες κατίνες" στις πυρκαγιές (όπως και στα ναυάγια, στις πλημμύρες, στις κατολισθήσεις κλπ.) με εκτετα...(περισσότερα)
ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)
Απόλαυση
Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθη...(περισσότερα)

S5 Box