ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξεφύλλισα μια Κυριακάτικη εφημερίδα και παρατήρησα ότι στις σελίδες της φιλοξενούνταν με τη σειρά θέματα:
1. Πολιτικά
2. Οικονομικά
3. Κοινωνικά
4. Αθλητικά
Με απόγνωση διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε το Μέγιστο Εθνικό μας Θέμα!

 

Το Θέμα αυτό είναι:
1. Το Σημαντικότερο Πολιτικό Θέμα, το οποίο αφορά την Κοινωνία των Πολιτών και δεν είναι άλλο από την Θανάτωση και Αναπηρία των Παιδιών των Πολιτών, που συντελείται κάθε στιγμή στους εγκληματικά επικίνδυνους δρόμους της Ελληνικής Επικράτειας.
2. Το πιο μεγάλο Οικονομικό πρόβλημα καθώς μετά από έγκυρες Ευρωπαϊκές μελέτες κοστίζει στην ήδη ''Μπατίρα'' Πατρίδα μας περισσότερα από 12 δις. ευρώ κάθε χρόνο.
3. Η τεράστια Κοινωνική Μάστιγα που μειώνει τον πληθυσμό της Χώρας γενοκτονικά φτιάχνοντας ένα κράτος μιζεριασμένων γερόντων οι οποίοι και δυστυχούν ''ψωμολυσσώντας'' καθώς δεν υπάρχουν πια νεανικά χέρια να εισφέρουν στα ασφαλιστικά ταμεία τα ποσά για τις συντάξεις (των παππούδων) τους.
Ακόμη βέβαια τα Κοινωνικά Ταμεία είναι ανίκανα για Υγεία, Παιδεία και Ανθρωπιστική Βοήθεια στους Α-νόητους που αλληλοεξοντώνονται στους δρόμους.
4. Η Μέγιστη Πανευρωπαϊκή διάκριση στο Ράλλυ θανάτου στην άσφαλτο που δεν είναι άλλη από την πρωτιά σε ''καθ’ οδόν'' Θανατώσεις, Αναπηρίες, Εξαθλίωση και Ευτελισμό της Χώρας.
Συμπερασματικά λοιπόν δεν αναφέρθηκε στην εν λόγω φυλλάδα της Κυριακής ότι την βδομάδα που πέρασε σκοτώθηκαν άδικα στον δρόμο 35 νέοι άνθρωποι, έμειναν ανάπηροι 120 μικρής ηλικίας συνάνθρωποι μας και τσακίστηκαν 500 συμπολίτες μας με Άθλιο Οικονομικό Κόστος μεγαλύτερο των 220 εκατομμυρίων ευρώ!
Σοβαρή εφημερίδα δηλαδή!

 

Σημ.: Να έχετε κατά Νου κύριοι των ΜΜΕ και των κομμάτων ότι οι τουλάχιστον 30.000 λιγότερες γεννήσεις από τους θανάτους (90.000) το 2015 θα δημιουργήσουν στη γενιά του 2040 (καθώς οι μη γεννηθέντες το 2015 δεν θα έχουν γεννήσει 2 παιδιά ο καθένας) απώλεια 60.000 γεννήσεων, δηλαδή το 2040 θα έχουμε 90.000 θανάτους και μόνο 30.000 γεννήσεις.

Ουαί και Αλίμονο μας Ανόητοι.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Το ψυχογράφημα των ''Ελλοίνων'' οδηγών...
Να σταματήσουν τα οριζόντια, άδικα, φορολογικά χαράτσια κατά παντός πολίτη και να έρθουν κάθετα σκληρά μέτρα κατά παντός αλήτη! ...(περισσότερα)
Γράμμα προς την Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας
Ο "Ιαβέρης" απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τα Πρόστιμα. ...(περισσότερα)
ΚΟΚ = Απαξίωση της ανθρώπινης ζωής
Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του. ...(περισσότερα)

S5 Box