ΑΠΟΨΕΙΣ

Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται!

- Ο Έλληνας είναι Ασυνείδητος, Ανόητος και Αλήτης-πολίτης, εχθρός της Πατρίδας του, που ΔΕΝ σέβεται ούτε τον εαυτό του, ούτε την οικογένεια του, ούτε τους συμπολίτες του, με τα ρουσφέτια και τις αρπαχτές του, που δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Υγεία του, ούτε η Παιδεία του Παιδιού του, ούτε η ασφάλεια του στους δρόμους.

ΙΑΒΕΡΗΣ (Κανάλι: ET3, Φεβρουάριος 2010)

Σημ: Υπολογίζεται ότι σήμερα (επίσημα στοιχεία 2015) στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν πάνω από 2 εκατομμύρια οχήματα που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ και ο αριθμός των δικύκλων που δεν έχουν ελεγχθεί φτάνει το 1 εκατομμύριο.

Περισσότερες Απόψεις

ΚΟΚ = Απαξίωση της ανθρώπινης ζωής
Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του. ...(περισσότερα)
Πότης... εξ αλητείας φονιάς
Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες. ...(περισσότερα)
Ζώνες Ασφαλείας: 3P = 6P/2
Ξέρετε γιατί οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών φορούν ζώνες ασφαλείας 6P (6 σημείων) στα πιλοτήρια τους; ...(περισσότερα)

S5 Box