ΑΠΟΨΕΙΣ

Τροχαίο έξω από την Βουλή...


Το τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας το πρωί της Τρίτης (18/10). Να σημειωθεί ότι ο μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με 40 λεπτά καθυστέρηση, ενώ τις πρώτες βοήθειες του έδωσε ο γιατρός της Βουλής...

Για να σταματήσει το έγκλημα και η γενοκτονία που συντελείται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους, πρέπει η Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας να πάει στο Μαξίμου και να ζητήσει από τον εκάστοτε πρωθυπουργό να το πάρει πάνω του γιατί είναι μέγα εθνικό και πολιτικό ζήτημα. Τα πιο πολλά τροχαία ατυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 45 χλμ την ώρα. Και τα περισσότερα θύματα που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, είναι κάτω των 35 ετών.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Γράμμα προς την Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας
Ο "Ιαβέρης" απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τα Πρόστιμα. ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)
Υγεία
Τέλος στο εισιτήριο 5ευρώ για εισαγωγή στα Νοσοκομεία. Εύγε! Το άδικο όμως 70 % του κόστους Υγείας προέρχεται από τα Οδικά Εγκλήματα στην ''γεμάτη σφάλματα άσφαλτο''. ...(περισσότερα)

S5 Box