ΑΠΟΨΕΙΣ

Το πρόβλημα θα αρχίσει να λύνεται όταν μπουν χειροπέδες στον καθ' οδόν αλήτη...


Ο ΚΟΚ είναι απαξιωτικός για την αξία της ανθρώπινης ζωής, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνετίζεται κάποιος πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο με 50% έκπτωση, για απόπειρες φόνων (κόκκινο φανάρι, στοπ, αλκοόλ κλπ). Ο Έλληνας δεν «παθαίνει» με αστεία πρόστιμα και έτσι ούτε μαθαίνει να προφυλάγει την οικογενειακή του ευτυχία. Δυστυχώς, μαθαίνει να εξαγοράζει τα οδικά του εγκλήματα με τα λεφτά του.

Μόνο με συλλήψεις με χειροπέδες και κοινωνικές υπηρεσίες στο ΚΑΤ, καθώς και υποχρεωτικές αιμοδοσίες, δωρεές οργάνων, αφαίρεσης διπλωμάτων, κοινωνική εκπαίδευση, ψυχιατρικούς ελέγχους και τέλος εξοντωτικά πρόστιμα (από σωστά εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους αστυνομικούς).

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Παραβάσεις ΚΟΚ
Τι είναι για την ελληνική πολιτεία πιο κακό; ...(περισσότερα)
Τσουνάμι
ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣΝ.Δ. ΑΣΙΑ πληθυσμός 1.000.000.000 περίπου Βιβλική φυσική καταστροφή: Μετασεισμικό (9 Ρίχτερ) Φονικό Τσουνάμι πλήττει χιλιάδες χιλιομέτρων παραλίων και αφαιρεί (μέσα στα τελευταία 500 ...(περισσότερα)
«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Β')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Έτσι λοιπόν έρχεται και η ώρα (αν ακόμη ζουν και περπατούν ) να πάρουν δίπλωμα οδήγησης. ...(περισσότερα)

S5 Box