ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας).

Έτσι λοιπόν έρχεται και η ώρα (αν ακόμη ζουν και περπατούν ) να πάρουν δίπλωμα οδήγησης.

Λαδώνουν τους εξεταστές μέσω των εκπαιδευτών με χρήματα του μπαμπά και μαθαίνουν να εξαγοράζουν μεταξύ πολλών άλλων αξιών και το θάνατο και τις αναπηρίες των θυμάτων τους και τις δικές τους αποκτώντας έτσι άδεια να σκοτώνουν (όπως ο 007) με τον "παρά" τους.

Σαν Ηθικοί αυτουργοί για φόνο με πρόθεση θα έπρεπε να κατηγορούνται  αυτοί που τα παίρνουν, αυτοί που μεσολαβούν (τα παίρνουν(;) και αυτοί) αλλά πάνω από όλους αυτοί που τα δίνουν για να στείλουν τα παιδιά τους στον Τάφο. Σημειώνω ότι αν από την ειδεχθή αυτή πράξη του "λαδώματος" απουσίαζαν (ηθικά) οι μεσολαβητές αυτό το "ανοσιούργημα" δεν θα συντελείτο!!

Ακόμη όμως και αν αυτό ξεπεραστεί και κάποιος αξιοπρεπής ακολουθήσει την νόμιμη οδό ακόμη και τότε με ένα παρκάρισμα,  ξεκίνημα στην ανηφόρα με 1η και οπισθογωνία ΔΕΝ πρόκειται ο "μικρός"  να γίνει ασφαλής, ούτε καν , οδηγός μια και γνωρίζουμε ότι κανένας δεν   τραυματίστηκε σοβαρά ή  σκοτώθηκε στο παρκάρισμα, στο ξεκίνημα με 1η η στην απαγορευμένη από τον Κ.Ο.Κ  οπισθογωνία.

Αντίθετα, από την τελευταία αυτή εξεταστική δυσκολία μαθαίνει να καταργεί τον κώδικα καθώς εκπαιδεύτηκε και εξετάστηκε σε κάτι που απαγορεύεται στην πράξη κατά την κυκλοφορία στους δρόμους. Άσε βέβαια ακόμη που μαθαίνει να καταργεί των Κ.Ο.Κ για χρήση (και χρησιμότητα) ζώνης όταν βλέπει κατά το εκπαιδευτικό για δίπλωμα πρόγραμμα του, τον Δάσκαλό του να "φτύνει" τον Κ.Ο.Κ καθώς αυτός δεν φοράει (σχεδόν) ποτέ Ζώνη Ασφαλείας.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι αυτό ακριβώς κάνουν και οι εξεταστές κατά την διάρκεια της "πορείας", καθήμενοι αναπαυτικά στα πίσω καθίσματα  της "δασκάλας"  (εκπαιδευτικό όχημα).

Και πήρε λοιπόν το δίπλωμα και είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους σαν τον Χάρο-Παγανιά, "Ασυνείδητος", αυτονόητα επιθετικός, δυναμικός και άπειρος.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα
Οι πίσω επιβάτες (μετά από ένα τρακάρισμα) έχουν 7 (εφτά) φορές μεγαλύτερες πιθανότητες από τους μπροστινούς (επιβάτες), να εκτοξευθούν έξω από το αυτοκίνητο. ...(περισσότερα)
Road Graccident
Η Άλυτη Αιτία του "Προβλήματος" της Οδικής Γενοκτονίας (καθώς και Οικονομικής Κρίσης, Κοινωνικής Κατάπτωσης κλπ.) χρεώνεται την ανικανότητα επίλυσης ''Του'' καθώς οι ''αν-αρμόδιοι'' (ανόητοι) είναι συ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)

S5 Box