ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα θρομβοεμβολικά επεισόδια-περιστασιακά αυξήθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια από 2,4% σε 47,5% (αύξηση 45%) :

Α. Λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης για την οποία την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ρύποι των εκατομμυρίων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν συνεχώς και χωρίς λόγο, δημιουργώντας επί πλέον τρομερά ψυχοσωματικά και ψυχικά προβλήματα στους κατοίκους των πόλεων.


Β. Λόγω μη σωματικής κίνησης, βαδίσματος δηλαδή , επειδή οι πολίτες χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους αλόγιστα ακόμη και για τις πιο μικρές αποστάσεις.

Ακόμη στο ίδιο αυτό χρονικό διάστημα τα τροχαία αυξήθηκαν κατά 180% (με ποσοστό 85% στις πόλεις). Έτσι λοιπόν με 100.000 νεκρούς, 300.000 μόνιμα ανάπηρους και 1.500.000 τραυματίες και με 10.000.000 Έλληνες πολίτες ψυχικά διαταραγμένους από τις συνέπειες της φριχτής κυκλοφορίας των οχημάτων, το μόνο που λογικά πια μας μένει είναι άμεσα να σταματήσουμε τον απίστευτο αυτό κατήφορο ανοησίας, με την οποία αντιμετωπίζουμε την αυτοκινούμενη Ζωή μας.

Επιβάλλεται λοιπόν εδώ και τώρα η απαγόρευση των ΙΧ αυτοκινήτων από τους ασυνείδητους χρήστες τους στις Πόλεις και η χρήση των ΜΜΜ από όλους μας γιατί μόνο έτσι θα σταματήσουν οι θάνατοι, οι αναπηρίες, τα "εμφράγματα" και οι ψυχικές ασθένειες της Ασφάλτου.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

20 Χρόνια στου κουφού ''όσο θέλεις βρόντα''
1996 - 2016: Από το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη, στη Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή και ξανά στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και πάλι ξανά μανά στη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά για να φτάσουμε ανεπιτυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα. ...(περισσότερα)
Ποιος θα με θέλει;
Το φορτηγό δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε καν να προσπαθήσει να αποφύγει την μικρούλα με το ποδήλατο της που διέσχιζε τον παγωμένο από το χιόνι δρόμο. Το μικρό κορίτσι -δυστυχώς(;) για αυτήν- έζησε. ...(περισσότερα)
Ήταν και αυτός γονιός...
Ο καπνός είχε μείνει στον αέρα και η σκόνη δεν είχε καν ακόμη κατακάτσει από την φρικτή μετωπική έκρηξη-σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων,  που είχαν δώσει ραντεβού μακάβριο σε αυτόν τον δρόμο του θα...(περισσότερα)

S5 Box