ΑΠΟΨΕΙΣ

... φυσάνε σε όλους τους δρόμους διπλής κατεύθυνση χωρίς κεντρικό στηθαίο.

Με πάνω από 30 μποφόρ (300Km/h ταχύτητες ανέμων) λοιπόν φυσάνε οι άνεμοι βλακείας των αντιθέτως κινούμενων οδηγών με ταχύτητες που κυμαίνονται μεταξύ 180Km-360km/h.

Μιλώ για τα γεωμετρικά Over takes που δημιουργούνται με τις σχετικές ταχύτητες που αναπτύσσουν μεταξύ τους, τα αντιθέτως κινούμενα αυτοκίνητα. Για να καταλάβετε, η μικρότερη νομοταγής, βάση ΚΟΚ ταχύτητα στην ΠΑΘΕ (και ΜΑΘΕ) είναι 200Km/h που "βγαίνει" από το άθροισμα των 100 και 100 των σε κόντρα τύπου κονταρομαχία βρισκόμενων οχημάτων.

Αν τώρα γίνει το Λάθος; Ε(!!) τότε, τα σωστικά συνεργεία ούτε που θα βρουν να θάψουν, δυστυχώς. Πώς αλλιώς λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να ονομάσει αυτή την τραγική καθημερινή κατάσταση;

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ταμείο
Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τρ...(περισσότερα)
Μποφόρ ανοησίας...
... φυσάνε σε όλους τους δρόμους διπλής κατεύθυνση χωρίς κεντρικό στηθαίο. ...(περισσότερα)
Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)

S5 Box