ΑΠΟΨΕΙΣ

Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά (όχι απαραίτητα αποτελεσματικά) σε ένα σημαντικό, για την ακεραιότητα μας και την ζωή μας, οπτικό ερέθισμα, ξεπερνάει τα δύο (2) δευτερόλεπτα.

Κανείς δεν το παραδέχεται, γιατί δεν το έχει καταλάβει, καθώς δεν μπορεί, δεν είναι ικανός να το "μετρήσει" ότι αργεί-υστερεί δηλαδή τόσο πολύ να κάνει την αναγκαία, άμεση και σωτήρια κίνηση.

Και λογικό βέβαια, γιατί αν μπορούσε πράγματι να το αντιληφθεί λόγω έγκαιρης "καταγραφής" δεν θα αντιδρούσε έτσι νωχελικά, γιατί τότε το κέντρο διαχείρισης των δεδομένων του (εγκέφαλος), θα ήταν πραγματικά υπερφυσικά ικανός και πολύ έξυπνα γρήγορος (φαινόμενο ή UFO).

Βλέπετε κανένας με φυσιολογική, ανθρώπινη υστέρηση εγκέφαλος δηλαδή "καθυστερημένος" όπως όλων μας, δεν μπορεί, δεν έχει την δυνατότητα να το αντιληφθεί γιατί απλά δεν προλαβαίνει να το περάσει στο "κέντρο" (το περνάει μετά από 2 δευτερόλεπτα), οπότε έτσι δεν θυμάται τίποτε από το τραγικό αυτό χρονικό διάστημα (σαν να μην υπήρξε ποτέ).

Ένας κανονικός χαζός ας πούμε δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι χαζός, για αυτό και το σοφό ρητό: "Ο Ηλίθιος είναι Αήττητος".

Μια κραυγή φρίκης βέβαια ή ένα ουρλιαχτό πανικού μπορούν να ξεστομιστούν σε 1 δευτερόλεπτο, αλλά το "Παναγιά μου" σαν άμεση επίκληση ή το "βοήθεια", δεν μπορούν να αποτρέψουν το ανόητο δυστύχημα που μόνοι μας ή όχι προκαλέσαμε.

Σιγά και προσεκτικά λοιπόν και μην προκαλείτε για να μην βρεθείτε βίαια εκεί που δεν θέλετε μόνιμα προσκληθείτε.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)
Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)
Υγεία
Τέλος στο εισιτήριο 5ευρώ για εισαγωγή στα Νοσοκομεία. Εύγε! Το άδικο όμως 70 % του κόστους Υγείας προέρχεται από τα Οδικά Εγκλήματα στην ''γεμάτη σφάλματα άσφαλτο''. ...(περισσότερα)

S5 Box