ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθηση, επίγνωση και πρόληψη οδηγούν (σχεδόν) πάντα σε τραγικά δυσάρεστες καταστάσεις (που δεν αφορούν εμάς!!).

Aids, εμφράγματα, εγκεφαλικά, καρκίνοι, ηπατικές ασθένειες, αναπηρίες, ακρωτηριασμοί, παραπληγίες και θάνατοι, είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης Συνείδησης, που δημιουργείται βέβαια αρχικά από τα φριχτά Πρότυπα και στη συνέχεια από την έλλειψη πληροφόρησης, γνώσης δηλαδή και από την ανοησία που χαρακτηρίζει τον Νεοέλληνα, από το υψηλότερο έως το χαμηλότερο κοινωνικό και οικονομικό του επίπεδο.

Απολαύσεις που καταλήγουν σε απόλυτες Δυστυχίες.

Ηγετική θέση σε αυτές βέβαια η "οδηγική" που εκτός από το ότι αφορά ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες έρχεται ξαφνικά, απρόβλεπτα και απροειδοποίητα και μέσα από την γενοκτονία που καθημερινά δημιουργεί, κλείνει σπίτια ξαφνικά, μέσα σε μία στιγμή χωρίς ούτε μια ελάχιστη ευκαιρία η δυνατότητα Σωτηρίας, Χωρίς Έλεος!!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)
Το Νου σας στα Σημαντικά!
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα τροχαία δεν ξεχωρίζουν κανέναν και κτυπούν αδιάκριτα! ...(περισσότερα)
Τσουνάμι
ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣΝ.Δ. ΑΣΙΑ πληθυσμός 1.000.000.000 περίπου Βιβλική φυσική καταστροφή: Μετασεισμικό (9 Ρίχτερ) Φονικό Τσουνάμι πλήττει χιλιάδες χιλιομέτρων παραλίων και αφαιρεί (μέσα στα τελευταία 500 ...(περισσότερα)

S5 Box