ΑΠΟΨΕΙΣ

Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέματα - προβλήματα τα οποία απασχολούν (πρέπει !) έντονα και απόλυτα το μέλλον των Παιδιών των Ελλήνων.


Έτσι η ''καθ’ οδόν'' Τροχαία μείωση πληθυσμού σε επίπεδο γενοκτονίας με θανάτους, αναπηρίες, απόγνωση και οικονομικό κόστος τετραπλάσιου των Πολέμων, η απώλεια Ζωής και Υγείας λόγω καπνίσματος, Aids, Αφροδισίων, Ναρκωτικών, Αλκοολισμού κλπ. καθώς και η καταστροφή του Κοινωνικού Κράτους από την Άθλια φοροκλοπή, φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, λαδώματα, εισφοροδιαφυγές, διαπλοκές και γενικά από την χωρίς Κοινωνική Κατανόηση και Ήθος διαφθορά, πρέπει επιτέλους να γίνουν Μέγιστο Θέμα για την Κοινωνία των Ανθρώπων, μέγιστο δηλαδή Πολιτικό Ζήτημα, το οποίο μπορεί να επιλυθεί και να ξεπεραστεί μόνον και εφόσον οι Έλληνες γίνουν καλύτεροι Άνθρωποι.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Ιούνιος 2015

Περισσότερες Απόψεις

«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Β')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Έτσι λοιπόν έρχεται και η ώρα (αν ακόμη ζουν και περπατούν ) να πάρουν δίπλωμα οδήγησης. ...(περισσότερα)
Κράτος - ΚΑΠΗ
Το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας ψάχνουν απελπισμένα και απεγνωσμένα να βρουν ''ισοδύναμα'' για το τεράστιο πρόβλημα του ''Ασφαλιστικού''.  ...(περισσότερα)
Η ζωή μας δεν είναι video games
Οι νέοι είναι εξοικειωμένοι στις σκληρές εικόνες και είναι εθισμένοι στη ταχύτητα. ...(περισσότερα)

S5 Box