ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους.

Αυτοί οι ασπάλακες ''μασάνε'' τα κουτοπόνηρα υστερόβουλα λόγια τους και με αγένεια βέβαια και θράσος μεταφέρουν ο ένας στον άλλον τις ''ευθύνες'' για την ψήφιση των υφεσιακών προαπαιτουμένων και των σκληρών μέτρων του μνημονίου χωρίς να λένε κάτι ηθικό και αληθές.

Κανένας ασυνείδητος ασπάλακας πολιτικάντης κομματικός ή δημοσιογράφος του συστήματος (δεν) είπε ποτέ στους Α-νόητους πολίτες: ''Ναι θα μειώσουμε τους φόρους αν μειώσουμε την Οδική Θανατηφόρα Υπανάπτυξη οπότε έτσι θα προκύψουν και θα εξοικονομηθούν 10 δις. ευρώ (τουλάχιστον) κάθε χρόνο''.

Με αυτά τα Κοινωνικά Ποσά λοιπόν μπορούν να επιλυθούν όλα σχεδόν τα οικονομικά προβλήματα για Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια, Ανθρωπιστική Υποστήριξη, Τρίτη Ηλικία κλπ. Καιρός να σταματήσουν επιτέλους οι ανήθικα βλακώδεις Τηλε-Ανοησίες.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)
Τι φταίει;
Τα ατυχήματα δε γίνονται επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά επειδή δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. ...(περισσότερα)
Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)

S5 Box