ΑΠΟΨΕΙΣ

Είναι αναγκαίο, επιβεβλημένο και ηθικά υποχρεωτικό για την Οικονομική Σωτηρία της Χώρας, να υπάρξει η Σωτηρία της Ζωής, της Ακεραιότητας και του ''Κοινωνικού Βιος'' των Ελλήνων που Χάνονται άδικα, συνεχώς και ακατάπαυστα στους Φονικούς Δρόμους της Επικράτειας.

Χάνονται βέβαια στα εγκληματικά τροχαία δυστυχήματα, τα οποία μέσω της Γενοκτονικής Μείωσης Πληθυσμού σε επίπεδο βέβαια Εθνικής Υπογεννητικότητας (γεωμετρικός ρυθμός !) οδηγούν την Ελλάδα στην Απόγνωση.

Μένουν (!) λοιπόν Ζωντανοί και Ακέραιοι οι Νέοι μας και οι οικογένειες τους ευτυχισμένες και έτσι αυτόματα εξοικονομούνται για τα κοινωνικά ταμεία ''υπέρ-ισοδύναμα'' (αντισταθμιστικά σκληρών μέτρων) 10 δις. ευρώ κάθε χρόνο (6% του ΑΕΠ).

Αυτό (!) είναι το μοναδικό πραγματικά πρωτογενές πλεόνασμα, που θα καταφέρει (τα τελευταία 5 - 6 χρόνια) να παράγει επιτέλους η κοινωνικά άχρηστη αυτή Χώρα.

Σημ.: Για να υπάρξει Ανάπτυξη πρέπει να σταματήσει η Υπανάπτυξη.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Για θάψιμο!
Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξ...(περισσότερα)
Μ.Μ.Ε.
Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκ...(περισσότερα)
Ο Rossi ή εσείς;
Η μέση ταχύτητα πτώσης των κορυφαίων πιλότων-αναβατών σε αγώνες Moto GP,  του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλετών ΔΕΝ ξεπερνάει, σε ποσοστό 90%, τα 85-95km/h και βέβαια σε κλειστές πάντα στροφέ...(περισσότερα)

S5 Box