ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΠΑ 23% αντί 13% αντί, θα έλεγα εγώ, 0% που υπάρχει σήμερα στην μόρφωση, στα σχολεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδας μας!
Αυξάνει το κόστος μάθησης των Ελληνόπουλων για να μην ''λέει'' αυξηθεί κατά 10% ο φόρος στις βοδινές σπαλομπριζόλες!
Τέτοια βόδια είναι οι ανεύθυνοι ''μη σκεπτόμενοι αποφασίζοντες'' των αρμόδιων Υπουργείων.

Ψάχνουν με αγωνία λένε για ισοδύναμα που θα αντισταθμίσουν τον αντικοινωνικό αυτό φόρο 170 εκατομμυρίων ευρώ που θα ''αποβλακώσει'' ακόμη περισσότερο τα παιδιά των ''Α-νόητων Ελλ-οίνων'', οι οποίοι ψηφίζουν με ιδιοτελή γνώμονα για το βόλεμα, τακτοποίηση, εξυπηρέτηση, πρόσληψη κλπ αντί το Κοινωνικό με Ήθος Συμφέρον!


Αλήθεια τα 12 δις ευρώ το χρόνο, δηλαδή το 1 δις ευρώ το μήνα, δηλαδή 33 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, που χάνονται πεταμένα-ματωμένα στην άσφαλτο από την εγκληματική συμπεριφορά των εμφυλιοπολεμόφιλων ελληναράδων γιατί δεν αξιοποιούνται από τους ανεγκέφαλους και ανέντιμους κυβερνώντες;
Σκεφτείτε ότι τα 170 εκατομμύρια ευρώ από το ΦΠΑ στα σχολεία μπορούν να καλυφθούν από την εξοικονόμηση ''τροχαίου κόστους'' πέντε μόλις ημερών (X 33 εκ. ευρώ).

''Κύριοι'' η μοναδική πια πηγή εξοικονόμησης κοινωνικών πόρων είναι (!) αυτή της αντιμετώπισης, μείωσης και μηδενισμού της γενοκτονίας των Νέων μας στους φονικούς δρόμους του ''Ελλαδιστάν''.

Σημ.: Είναι τραγικό οι ''ηλίθιοι'' να μην αντιλαμβάνονται ότι γλυτώνοντας τα παιδιά (μαθητές ή φοιτητές όλα) από τον καθ’ οδόν θάνατο μπορούν να μηδενίσουν οποιονδήποτε αντικοινωνικό φόρο που αφορά την Παιδεία, την Υγεία και την Αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Δεν σας απασχολεί;
Η Γενοκτονία, η μείωση πληθυσμού, η Χώρα γερόντων ΔΕΝ σας απασχολεί; ...(περισσότερα)
Χειροπέδες στον καθ' οδόν αλήτη
Το πρόβλημα θα αρχίσει να λύνεται όταν μπουν χειροπέδες στον καθ' οδόν αλήτη... ...(περισσότερα)
Τηλε-Ανοησίες
Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους. ...(περισσότερα)

S5 Box