ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους, αυτή η Χώρα έχει ουσιαστικά αποτύχει!

Προβλήματα ανθρωπιστικής εξαθλίωσης, που στερούνται Οδικού Πολιτισμού, κοινωνικής κατανόησης και ηθικής ολιγάρκειας (λόγω νοητικής κρίσης και έτσι οικονομικής ασφυξίας) δεν λύνονται οικονομικά αλλά Πολιτικά!

Τα ''στυγνά οικονομικά νούμερα'' των τοκογλύφων δεν αντιλαμβάνονται ή δεν ενδιαφέρονται (και δεν ''τα'' νοιάζει) για τα τραγικά προβλήματα που δημιουργούνται στους Ανάπηρους από ''οδικό νταηλίκι'' ή στους φτωχούς, άστεγους, άνεργους, άρρωστους, πεινασμένους κλπ. από καθοδηγούμενη αλόγιστη σπατάλη.

Αντίθετα οι, με Νου και Συναίσθημα, εκλεγμένοι πολιτικοί (όχι κομματικοί) θα μπορούσαν να βοηθήσουν (αλλά πού 'ντους ;) στην βελτίωση του Παγκοσμίου φαινομένου του Bullying Θανάτου στους δρόμους (από όλους εναντίον όλων με ανήθικο τρόπο και σχεδόν ρατσιστικό νταηλίκι κατά των οικογενειών τους).

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Δημοσιογράφοι
Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους,...(περισσότερα)
Αύξηση διοδίων
Ναι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου, με κεντρικό στηθαίο (χωρίς "μετωπικές") και δύο (2) + λωρίδα ασφαλείας εκατέρωθεν.  Όχι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡ...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)

S5 Box