ΑΠΟΨΕΙΣ

Τέλος στο εισιτήριο 5ευρώ για εισαγωγή στα Νοσοκομεία. Εύγε!

Το άδικο όμως 70 % του κόστους Υγείας προέρχεται από τα Οδικά Εγκλήματα στην ''γεμάτη σφάλματα άσφαλτο''.


Έτσι λοιπόν αντί η Κυβέρνηση να βρει λύσεις στην Αιτία: ''Θανατικό και Αναπηρίες καθ’ οδόν'', μέσω σωστής διάγνωσης, πρόληψης και Ηθικά Σωστής του Νου θεραπείας των Νοητικά Ανάπηρων ''χρηστών'' του επί τροχών κοινοβίου (ώστε να μειωθεί η φριχτή αυτή μάστιγα), Αυτή αποφάσισε να προσλάβει 4.500 εργαζόμενους στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Χώρας, Έλεος ! (βλ. Κυκλάδες*).

Η Υγεία ''κύριοι'' δεν είναι θύμα της Λιτότητας αλλά Θέμα Εθνικό της διεφθαρμένης Ανηθικότητας του συστήματος και πάνω από όλα όμως της Οδικής Εγκληματικότητας των Άθλιων αλητών της Χώρας.

Σημ.: Θα θυμάστε βέβαια την περίπτωση των Κυκλάδων όπου μετά το 3μηνο του καλοκαιριού με διπλασιασμό τροχαίων δυστυχημάτων από γουρούνες, η Περιφέρεια απεφάσισε ''λέει'' να μεγαλώσει την χωρητικότητα των Κέντρων Υγείας αντί να αντιμετωπίσει με ευαισθησία και ευθύνη (πρόληψη) την οδική φρίκη αυτή μειώνοντας τα καθ’ οδόν ''κομματιάσματα'' τής, σε διασκέδαση και παραζάλισμα (Alcohol is free), Νεολαίας μας, & πάλι Έλεος !

 

 

Περισσότερες Απόψεις

ΛΕΑ: Λωρίδα Ελλοίνων Αλητών
  Η Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) έχει μετατραπεί στην Πατρίδα μας σε Λωρίδα Ελλοίνων Αλητών. ...(περισσότερα)
Μας λείπει
Θεέ μου πόσο μας λείπει το γέλιο του, οι καυγάδες του, οι αγριάδες του, τα σφυρίγματα του, οι σκοποί που τραγουδούσε, οι φωνάρες του, το ποδοβολητό του. ...(περισσότερα)
Κράτος - ΚΑΠΗ
Το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας ψάχνουν απελπισμένα και απεγνωσμένα να βρουν ''ισοδύναμα'' για το τεράστιο πρόβλημα του ''Ασφαλιστικού''.  ...(περισσότερα)

S5 Box