ΑΠΟΨΕΙΣ

... σημαίνει ότι ξέρω να οδηγώ το όχημα μου με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμπλέκομαι σε τροχαία δυστυχήματα.

Δηλαδή, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων και δυσκολιών που καραδοκούν στους δρόμους, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι το πιο πολύτιμο μας αγαθό, η Ζωή, η ακεραιότητα των παιδιών μας και η δική μας κινδυνεύουν να χαθούν ανόητα και απρόβλεπτα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τέλος έχοντας κατανοήσει και πιστέψει πλήρως στις οδηγικές και (όχι μόνο) αδυναμίες μας, προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις υπαρκτές τραγικά θανατηφόρες συνθήκες και οδηγούμε (συνοδηγούμε, περπατάμε) με απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και με χαμηλές (σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν) ταχύτητες με τεράστιο σεβασμό για το πιο "φριχτό" που καθημερινά αλύπητα μας αφανίζει και μας βυθίζει στην πιο βαθιά και χωρίς γυρισμό Δυστυχία!

Περισσότερες Απόψεις

Τυφλοί και Κουφοί
Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο ...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)
Τσουνάμι
ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣΝ.Δ. ΑΣΙΑ πληθυσμός 1.000.000.000 περίπου Βιβλική φυσική καταστροφή: Μετασεισμικό (9 Ρίχτερ) Φονικό Τσουνάμι πλήττει χιλιάδες χιλιομέτρων παραλίων και αφαιρεί (μέσα στα τελευταία 500 ...(περισσότερα)

S5 Box