ΑΠΟΨΕΙΣ

Με άπειρη υποκρισία τα ΜΜΕ και ο πολιτικο-κομματικός χώρος αναφέρονται με ανησυχία "λέει" "σαν γνήσιες κατίνες" στις πυρκαγιές (όπως και στα ναυάγια, στις πλημμύρες, στις κατολισθήσεις κλπ.) με εκτεταμένα ρεπορτάζ, αναμεταδόσεις τύπου ποδοσφαιρικού ντέρμπι, κραυγαλέες δηλώσεις και με περίσσια, γεμάτη άθλια αδιάκριτη ξετανιασμένη περιέργεια, στις Ζημιές και Καταστροφές συμπληρώνοντας βέβαια πάντα, με "ψεύτικη" αγωνία την ευχή: "Να μην χαθούν Ανθρώπινες Ζωές".
Ψέματα!

Αν τους ένοιαζαν πραγματικά "Αυτές", τότε κάθε μέρα που στην άσφαλτο χάνονται 5 από "Αυτές" και άλλες 20 από "Αυτές" σακατεύονται και μένουν μόνιμα ανάπηρες και ακόμη "Αυτές" πάλι κοστίζουν στα Κοινωνικά Ταμεία της Χώρας 33 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως, πεταμένα-ματωμένα στους δρόμους, αν νοιάζονταν λοιπόν πραγματικά επαναλαμβάνω θα αναφερόντουσαν στις "καθ’ οδόν" "Αυτές" εξοντώσεις των Ελληνόπουλων ! σε επίπεδο βέβαια γενοκτονίας.

Αφήστε λοιπόν αυτά τα "πούστικα" δήθεν συναισθηματικά για "Αυτές" (Ανθρώπινες Ζωές) και συνεχίστε ακάθεκτα να δίνετε κουτσομπολίστικες αναφορές στους άρρωστα περίεργους κολλημένους τηλεθεατές και ψηφοφόρους για θεαματικές καταστροφές υπέρ-τηλεθέασης και ψήφου και Όχι για "Αυτές".

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
17 Ιουλίου 2015

Περισσότερες Απόψεις

11 ½ ημέρες, 22 Νεκροί, 16 σοβαρά τραυματίες...
Χωρίς αυτούς που αποκρύπτονται και χωρίς αυτούς που αγνοούμε... ...(περισσότερα)
Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) Κωνσταντίνος: Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. ...(περισσότερα)
ΚΟΚ = Απαξίωση της ανθρώπινης ζωής
Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του. ...(περισσότερα)

S5 Box