ΑΠΟΨΕΙΣ

Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τροχαίων εγκληματικά δυστυχημάτων.

Δηλαδή όταν στο κοινόβιο των δρόμων και των πεζοδρομίων εμφανιστεί τελικά η ''καθ’ οδόν'' και ''επί τροχών'' κοινωνική κατανόηση των ''ελλοίνων'' με ήθος και σεβασμό στα Παιδιά τους, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει η δυνατότητα υλοποίησης της ''Αλληλεγγύης'' και της ύπαρξης του κοινωνικού ταμείου της. Να θυμάστε ότι η διαφθορά είναι ευθέως ανάλογη της ''καθ’ οδόν'' ανομίας (έρευνα του Πανεπιστημίου του Ντάρμουθ).

* Από το υπερβάλλον πλεόνασμα (δηλαδή μεγαλύτερο από το 3,5% του ΑΕΠ) και ''λοιπά έσοδα'' (σιγά μη σκίσετε τις τσέπες του καλσόν σας).


ΙΑΒΕΡΗΣ
25 Μαΐου 2016

Περισσότερες Απόψεις

Η Τρίτη Λύση
Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'...(περισσότερα)
Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)
Αυτοκίνητο = Το πιο φονικά αποτελεσματικό Όπλο όλων των εποχών...
Ελλάδα... Από το 1965 μέχρι και το 2008, πάνω από 150.000 συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ πάνω από 300.000 έμειναν μόνιμα ανάπηροι (Πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010)...(περισσότερα)

S5 Box