ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'' αλητών, πελατών-πολιτών που, χωρίς ίχνος κοινωνικής κατανόησης, συνείδησης και Ήθους, κλέβουν Ζωές και καταστρέφουν ''καθ’ οδόν'' την Πατρίδα τους και τα Παιδιά τους.

Φοροκλέφτες, λαμόγια μαύρου χρήματος, νοητικά ανάπηροι εχθροί της Ελλάδας και πάνω από όλα βασικά και αναμφίβολα Φονιάδες και Εξοντωτές Ελληνόπουλων στην άσφαλτο, ετοιμαστείτε για ''αποκεφαλισμό'' της μαγκιάς και σύνθλιψη της αθλιότητάς σας.

Σημ. 1η.: Να μην πληρώνει η Κοινωνία αλλά η αλητεία δηλ. να μην πληρώνουνε οριζόντια και άδικα οι με Νου και Ήθος πολίτες του Κοινωνικού Ιστού αλλά κάθετα και δίκαια οι ανήθικοι αλήτες του οδικού αντικοινωνικού χώρου (δηλ. και πάλι όλοι σχεδόν οι ''ελληνάρες'' δυστυχώς !).

Σημ. 2η.: Τελικά η παράφωνη Συμφωνία πέτυχε μέτρα 8 δις. ευρώ για 17 μήνες, ενώ η Τρίτη Λύση θα εξοικονομούσε, με 50% μείωση στα Οδικά Εγκλήματα, 8.5 δις. ευρώ σε 17 μήνες !.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Απόγνωση
Είναι αναγκαίο, επιβεβλημένο και ηθικά υποχρεωτικό για την Οικονομική Σωτηρία της Χώρας, να υπάρξει η Σωτηρία της Ζωής, της Ακεραιότητας και του ''Κοινωνικού Βιος'' των Ελλήνων που Χάνονται άδικα, συν...(περισσότερα)
Εκπαίδευση Συνείδησης Ανθρώπων...
... και όχι μόνον οδηγών, μια και η «Αυτοκινούμενη Ζωή», αφορά την ύπαρξη όλων των Ελλήνων που οδηγούν, συνοδηγούν, επιβαίνουν σε τροχοφόρα, περπατούν ή τρέχουν και γενικότερα συμμετέχουν σε δυστυχήμα...(περισσότερα)
Εισπραξιμότητα
''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του...(περισσότερα)

S5 Box