ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξέρετε τι μου θυμίζουν πολλοί Παρουσιαστές των ειδήσεων και εκπομπών των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, όταν ανακοινώνουν και παρουσιάζουν τα καθημερινά σοβαρά έως ασήμαντα (τις περισσότερες φορές) θέματα της καθημερινότητας, συνομιλώντας βέβαια με ειδικούς καλεσμένους στα παράθυρα των Προγραμμάτων τους, έχοντας μάλιστα και απόλυτη άποψη;


Μου θυμίζουν λοιπόν παίκτες επιτραπέζιων παιχνιδιών όπως σκάκι, τάβλι, Μονόπολη, τρίλιζα, πρέφα, μπιρίμπα, σκράμπλ, τριανταμία, ρουλέτα, λαβύρινθο κλπ, οι οποίοι εμφανίζονται να τα παίζουν όλα και μάλιστα τέλεια και άριστα (!) βάζοντας "στη θέση τους" πολλές φορές με αυστηρό τρόπο η επιβραβεύοντας τους "επαγγελματίες" παίκτες καλεσμένους τους.

Αξιοσημείωτα απίστευτο βέβαια, είναι ότι οι εν λόγω "επώνυμοι" επαγγελματίες υποκλίνονται πολλές φορές μπροστά στην θέση της δημοσιογραφικής αυτής εξουσίας και "το βουλώνουν" χαμογελώντας..

Το τραγικό όμως είναι ότι οι κυρίες και οι κύριοι, όλοι αυτοί παίζοντας δήθεν "στα σοβαρά" τα παιχνίδια αυτά της καθημερινής ζωής, δείχνουν να έχουν πλήρη άγνοια για την θανατηφόρα σοβαρότητα ενός πραγματικά! εξολοθρευτικού παιχνιδιού που όλοι τους χωρίς διακοπή παίζουν κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή :

Το Παιχνίδι είναι: Η Ρωσική Ρουλέτα επί τροχών η οποία κάθε μέρα μειώνει δραματικά των αριθμό των παικτών αυτών των άλλων παιχνιδιών, στέλνοντας τους στο θάνατο η την μόνιμη αναπηρία, όπου αιτία για αυτό το φριχτό γεγονός δεν είναι άλλη βέβαια από την απόλυτη έλλειψη συνήδεισης του φριχτού κινδύνου που εμπεριέχει η εμπλοκή στο παιχνίδι τούτο.

Αντίθετα και εντελώς ανόητα, άπαντες οι παίκτες πιστεύουν ότι όλα τα άλλα reality games είναι πολύ σοβαρότερα, από το παιχνίδι αυτό με όπλο που εμφανίζεται σαν αδιάφορο, ασήμαντο, μια ρουτίνα δηλαδή που δεν αφορά Ούτε Θίγει Αυτούς!!!

Ομιλώ κυρίες και κύριοι της TV και αξιότιμοι επώνυμοι καλεσμένοι για το παιχνίδι "Τροχαίο Δυστύχημα" με όπλο το αυτοκίνητο, που είναι πραγματική μάστιγα και μακράν η πρώτη 1η αιτία θανάτου στις πιο παραγωγικές και αναπαραγωγικές ηλικίες της χώρας μας, από την οποία και μόνο μπορείτε να χάσετε τα πάντα ή να κλείσετε το σπίτι σας, σε χρόνο μηδέν επειδή συνεχίζετε να παίζετε, κυριολεκτικά από άγνοια, με τον Θάνατο όλων μας.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Τροχαία Γενοκτονία
Σε 5 ημέρες (από 20 έως 24 Ιανουαρίου 2017) είχαμε 12 Νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες... ...(περισσότερα)
11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)
Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)

S5 Box