ΑΠΟΨΕΙΣ

Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που μετατρέπουν τον δήθεν εξ’ αμελείας βαρύ τραυματισμό ανύποπτου θύματος σε άδικο θάνατο επειδή είναι Δειλοί και απάνθρωπα κτήνη.


Μα τι λέμε τώρα, εδώ ο Μέγιστος Φονιάς χιλιάδων Ελλήνων είναι το Ανόητο Κράτος τους (οι ίδιοι) που εγκαταλείπει κάθε μέρα για δεκάδες χρόνια τα θύματα του αβοήθητα και απροστάτευτα από τον ''ελληνάρα'' ασπάλακα, Μολώχ της ασφάλτου.

Η τιμωρία για αυτούς τους φονιάδες πρέπει να είναι παραδειγματική, μακροχρόνια, με κοινωνική εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, δωρεές οργάνων και αίματος και εξοντωτικά (ο φόβος φυλάει τα έρημα) τεράστια πρόστιμα.

Ίδωμεν…

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Γ')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ο Μπαμπάς σε αυτόν τον συνδυασμό "μολότοφ" τι του δίνει να οδηγήσει; Μα το παλιό κουρέλι αυτοκίνητο της οικογένειας, για να "μάθει"&...(περισσότερα)
Εμφράγματα
Τα θρομβοεμβολικά επεισόδια-περιστασιακά αυξήθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια από 2,4% σε 47,5% (αύξηση 45%) : Α. Λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης για την οποία την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ρύποι των εκ...(περισσότερα)
Ήταν και αυτός γονιός...
Ο καπνός είχε μείνει στον αέρα και η σκόνη δεν είχε καν ακόμη κατακάτσει από την φρικτή μετωπική έκρηξη-σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων,  που είχαν δώσει ραντεβού μακάβριο σε αυτόν τον δρόμο του θα...(περισσότερα)

S5 Box