ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'' αλητών, πελατών-πολιτών που, χωρίς ίχνος κοινωνικής κατανόησης, συνείδησης και Ήθους, κλέβουν Ζωές και καταστρέφουν ''καθ’ οδόν'' την Πατρίδα τους και τα Παιδιά τους.

Φοροκλέφτες, λαμόγια μαύρου χρήματος, νοητικά ανάπηροι εχθροί της Ελλάδας και πάνω από όλα βασικά και αναμφίβολα Φονιάδες και Εξοντωτές Ελληνόπουλων στην άσφαλτο, ετοιμαστείτε για ''αποκεφαλισμό'' της μαγκιάς και σύνθλιψη της αθλιότητάς σας.

Σημ. 1η.: Να μην πληρώνει η Κοινωνία αλλά η αλητεία δηλ. να μην πληρώνουνε οριζόντια και άδικα οι με Νου και Ήθος πολίτες του Κοινωνικού Ιστού αλλά κάθετα και δίκαια οι ανήθικοι αλήτες του οδικού αντικοινωνικού χώρου (δηλ. και πάλι όλοι σχεδόν οι ''ελληνάρες'' δυστυχώς !).

Σημ. 2η.: Τελικά η παράφωνη Συμφωνία πέτυχε μέτρα 8 δις. ευρώ για 17 μήνες, ενώ η Τρίτη Λύση θα εξοικονομούσε, με 50% μείωση στα Οδικά Εγκλήματα, 8.5 δις. ευρώ σε 17 μήνες !.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) Κωνσταντίνος: Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. ...(περισσότερα)
Το ψυχογράφημα των ''Ελλοίνων'' οδηγών...
Να σταματήσουν τα οριζόντια, άδικα, φορολογικά χαράτσια κατά παντός πολίτη και να έρθουν κάθετα σκληρά μέτρα κατά παντός αλήτη! ...(περισσότερα)
Οικονομική Διαπραγμάτευση
Στέφθηκε από επιτυχία η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Εταίρους - Δανειστές μας, καθώς εγκρίθηκε η αποταμίευση των 2 + 10 δις ευρώ ''και'' για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με τ...(περισσότερα)

S5 Box