ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς Νου, Κοινωνική κατανόηση και Ήθος τραγικής σπατάλης.

 

Σπατάλης Ζωής, Ακεραιότητας, Αξιοπρέπειας και ''Βιος'' των ανθρώπων της Χώρας στη γεμάτη σφάλματα άσφαλτο καθώς και Απαξίωσης της Υγείας λόγω ανυπαρξίας πρόληψης (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά, αφροδίσια κλπ) που οδηγούν μαθηματικά στο ξετίναγμα των κοινωνικών ταμείων του κοινωνικού κράτους και έτσι στην Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ (Νοέμβριος 2015)

Περισσότερες Απόψεις

Το ψυχογράφημα των ''Ελλοίνων'' οδηγών...
Να σταματήσουν τα οριζόντια, άδικα, φορολογικά χαράτσια κατά παντός πολίτη και να έρθουν κάθετα σκληρά μέτρα κατά παντός αλήτη! ...(περισσότερα)
Τσουνάμι
ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣΝ.Δ. ΑΣΙΑ πληθυσμός 1.000.000.000 περίπου Βιβλική φυσική καταστροφή: Μετασεισμικό (9 Ρίχτερ) Φονικό Τσουνάμι πλήττει χιλιάδες χιλιομέτρων παραλίων και αφαιρεί (μέσα στα τελευταία 500 ...(περισσότερα)
Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)

S5 Box